HATARTALANUL! Szabadegyháza
Görgicze Zoltán, a Velencei-tavi Nyári Játékok Produkciós Iroda Nonprofit Kft. vezetője megkereste önkormányzatunkat kedvezményes műjégpályabérlet vásárlásának lehetőségével.

A Kft. az idei esztendőben is műjégpályát létesít a Velence Korzón. A pálya működése 2017 novemberében indul és 2018. februáig üzemel majd. A jégpálya rendezvénysátor alatt kerül elhelyezésre, méretét tekintve 17x30 méteres lesz, hoki palánk övezi, a felülete folyamatosan kezelt és gondozott jég. Korcsolyabérlésre, korcsolyaélezésre is lesz lehetőség, a pályához melegedőt, öltözőket alakítanak ki.

Szabadegyháza részére kedvezményes bérletet biztosítanak, egyéni vagy csoportos felhasználásra.
Az önkormányzat igényfelmérést végez, hogy a település lakosai élnének-e lehetőséggel, használnák-e a műjégpályát, ha kedvezményes bérleteket vásárolna az önkormányzat. A bérlet nem névre szóló, hanem településre szóló lenne, igény szerint bocsátanánk az érdeklődő személyek, csoportok rendelkezésére. A bérletért a lakosoknak nem kell fizetniük, az önkormányzat a felajánlott konstrukció keretében így támogatná a jégpálya megvalósulását, így biztosítva aktív sportolási lehetőséget, szabadidős programlehetőséget a családoknak, baráti, munkahelyi közösségeknek.

Kérem, hogy aki szeretne élni a lehetőséggel - akár alkalmanként, akár rendszeresen -, jelezze a hivatalban a 30/638-4249 telefonszámon vagy a polgarmester@szabadegyhaza.hu email címen lehetőleg 2017. november 13-án 12 óráig.


Egriné Ambrus Andrea
polgármester