HATARTALANUL! Szabadegyháza
Idén is alkalmazhat az önkormányzat diákokat nyári diákmunka keretében 2019. július 1. és augusztus 31. közötti időszakban.

Feltételek: 16-25 közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszony. A támogatás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák közvetítést kérőként a lakó- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán (Gárdony, Posta u. 11.) nyilvántartásba vetesse magát. Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával vagy iskolalátogatási igazolással jelentkeznie kell Gárdonyban, hogy a programba regisztráljon.

Napi 6 órás foglalkoztatás (több jelentkező esetén 4 órás).

Havi munkabér: bruttó 111.750,- Ft/fő/hó.

Kérjük a diákokat, hogy aki szeretne a nyári diákmunkára jelentkezni, minél előbb, de legkésőbb 2019. június 7-éig tegye meg a Polgármesteri Hivatalban a polgármesternél (személyesen vagy emailben: polgarmester@szabadegyhaza.hu). Az előzetes igényfelmérés még nem jelent garantált felvételt, több tényezőtől függ az alkalmazás (végzettség, korábbi években végzett munka). Kérjük, jelöljék meg azt is, hogy elsősorban melyik hónapban (júliusban vagy augusztusban) szeretnének dolgozni.

Nyári diákmunka tájékozatója

Egriné Ambrus Andrea
polgármester