HATARTALANUL! Szabadegyháza
Az E-ON Zrt. munkatársai 2017 májusában Szabadegyháza területén gallyazási munkálatokat végeznek.

Tisztelt Lakók!

A villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény 137. §-a és a villamosművek, valamint a termelői, magán- és közvetlen vezetékek biztonsági övezetéről szóló 2/2013. (I. 22.) NGM rendelet előírja, hogy a villamos vezeték biztonsági övezetének környezetében lévő fák, bokrok ágait az ingatlan tulajdonosa (kezelője) köteles rendszeresen eltávolítani, ha azok a szabadvezeték biztonsági övezet határát elérik.

A fentiekre tekintettel felkérjük a tisztelt Ingatlantulajdonosokat, hogy az ingatlanuk területén a gallyazási munkákat végezzék el.

Az E.ON Dél - Dunántúli Áramhálózati Zrt. megbízásából eljáró Ágvágó Szolgáltató Kft. munkatársai 2017 májusában Szabadegyháza település területén gallyazási munkálatokat fognak végezni.

Amennyiben Önnek a gallyazáshoz segítségre lenne szüksége, kérjük, a fenti időintervallumban jelezzék kollégáink felé személyesen vagy az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: 0670/342-3185

E-mail: kleinhansz@agvagokft.hu

A megbeszélt időpontban kérem, biztosítsák kollégáink bejutását az ingatlan területére, ezzel is segítve munkánkat, valamint az Önök zavartalan áramellátását.

Köszönettel:

Ágvágó Szolgáltató Kft.