HATARTALANUL! Szabadegyháza
Ügyfélfogadás változás a Szabadegyházai Polgármesteri Hivatalban

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatom Önöket, hogy a rezsi- és működési költségek csökkentése érdekében a Szabadegyházai Polgármesteri Hivatalban 2022. november 2. napjától 2023. március 31. napjáig pénteki napokon az ügyintézők „home office" azaz távmunkavégzés szabályai szerint látják el a feladataikat.

Az alábbi linkre kattintva olvashatóak azok az e-mail címek és telefonszámok, ahol az ügyeiket a pénteki napokon is zökkenőmentesen intézhetik. Amelyik ügyintézőnél nincs megadva mobil telefonszám, kérem, hogy e-mail üzenet formájában kérjenek tájékoztatást.

Ügyintézők elérhetősége

Kérelmeiket benyújthatják scannelve a megadott e-mail címekre megküldve, vagy az e-önkormányzati portálon elektronikus nyomtatvány benyújtásával, illetve az E-PAPÍR szolgáltatás keretében is.

Felhívom a figyelmet, hogy az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CXXII törvény 9.§-a alapján, a gazdálkodó szervezetek továbbra is csak a személyre szabott elektronikus ügyintézési felületen keresztül intézhetik ügyeiket!

A hét többi napján a megszokott rendben történik az ügyfélfogadás.

Szíves megértésüket köszönjük!

Szűcs Ágnes

jegyző